ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ξεκίνησε η τρίτη θητεία του Κάσερες

Juventus defender Martin Caceres, of Uruguay, celebrates after scoring during an Italian Cup soccer match between Juventus and Avellino at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, Dec. 18, 2013. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus defender Martin Caceres, of Uruguay, celebrates after scoring during an Italian Cup soccer match between Juventus and Avellino at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, Dec. 18, 2013. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίν Κάσερες με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο κι έτσι ξεκίνησε κι επίσημα η τρίτη θητεία του 31χρονου Ουρουγουανού στους "μπιανκονέρι".

Τη φανέλα της Γιουβέντους φορά για τρίτη διαφορετική χρονική περίοδο - μετά το 2009-2010 και το 2012-2016 - ο Μαρτίνς Κάσερες. Η "Γηραιά Κυρία" ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο.

Αξίζει να τονιστεί ότι και οι δύο προηγούμενες θητείες του με τη μορφή δανεισμού ξεκίνησαν (η πρώτη από την Μπαρτσελόνα, η δεύτερη από τη Σεβίλλη, από την οποία τον αγόρασε το 2012 αντί 8.000.000 ευρώ).

Οι "μπιανκονέρι" ψάχνουν κι άλλον κεντρικό αμυντικό, καθώς ο Λεονάρντο Μπονούτσι θ' απουσιάσει για τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο 37χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Πάρμα, Μπρούνο Άλβες, είναι ο εκλεκτός. Ρόλο έχει παίξει κι ο σταρ της ομάδας του Τορίνο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον συμπατριώτη του.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ