ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ξέσπασε ο Τζαν μετά τον αποκλεισμό από τη λίστα του Champions League

Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

O Eμρέ Τζαν τόνισε πως είναι σοκαρισμένος μετά την απόφαση της Γιουβέντους να τον αφήσει έξω από τη λίστα των παικτών που δήλωσε για τους ομίλους του Champions League, αποκαλύπτοντας πως άλλα του είχαν υποσχεθεί μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ο αποκλεισμός του Εμρέ Τζαν από τη λίστα που δήλωσε η Γιουβέντους στην UEFA αναφορικά με τους παίκτες της που μπορούν να συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League (εκτός έμεινε και ο Μάριο Μάντζουκιτς, όπως και ο τραυματίας Κιελίνι) προκάλεσε κλυδωνισμούς στο σύλλογο.

Αυτοί ήρθαν ως απόρροια του ξεσπάσματος του Εμρέ Τζαν, με τον Γερμανό μέσο -από τη προετοιμασία των "πάντσερ" όπου βρίσκεται- να κάνει λόγο για υπόσχεση που αθέτησαν οι άνθρωποι της Γιουβέντους αλλά και για εντελώς λανθασμένο τρόπο με τον οποίο θέλησαν να του κοινοποιήσουν τον αποκλεισμό του.

"Δεν είμαι στη λίστα του Champions League και αυτό για μένα είναι ένα σοκ επειδή μου το είχαν υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Διαφορετικά θα είχα πράξει αλλιώς και δεν θα έμενα στην Γιούβε. Επειδή η βασική συνθήκη ήταν να είμαι μεταξύ των παικτών που θα είναι στη λίστα για το Champions League.

Juventus's Emre Can, center, in action during the International Champions Cup soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur in Singapore, Sunday, July 21, 2019. (AP Photo/Danial Hakim)
Juventus's Emre Can, center, in action during the International Champions Cup soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur in Singapore, Sunday, July 21, 2019. (AP Photo/Danial Hakim) AP PHOTO/DANIAL HAKIM

Είναι μία πολύ μεγάλη απογοήτευση για μένα και δεν μπορώ να δώσω την αιτία. Έπαιξα μεγάλα παιχνίδια πέρυσι στο Champions League", δήλωσε αρχικά ο οργισμένος Τζαν, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος λέγοντας:

"Η Γιούβε ήρθε χθες σε επικοινωνία μαζί μου, ήταν ένα τηλεφώνημα που διήρκεσε λιγότερο από ένα λεπτό όπου μέσα σε αυτό μου ειπώθηκε ότι "δεν είσαι στη λίστα". Χωρίς καμία εξήγηση. Εγώ πρέπει και θέλω να παίξω στο Champions League. Στην επιστροφή μου θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει".

Σημειώνεται πως ο Τζαν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την Λίβερπουλ και ήταν ένας από τους παίκτες που υπολόγιζε πολύ ο προκάτοχος του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως μετά από αυτό το ξέσπασμα δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Ιανουάριο να αποχωρήσει από τους μπιανκονέρι.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ

Λίγες ώρες πάντως μετά τον τεράστιο ντόρο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του , ο Εμρέ Τζαν θέλησε να κάνει ένα βήμα πίσω, τονίζοντας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως θα συνεχίσει να μάχεται στο γήπεδο για την Γιουβέντους, που τον έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές.

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Γιουβέντους για το πώς με υποστήριξαν και στάθηκαν δίπλα μου από τότε που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, ειδικότερα την περίοδο της αρρώστιάς μου.

Από σεβασμό προς την Γιουβέντους και στους συμπαίκτες μου, της οποίας η επιτυχίας είναι πάντα η προτεραιότητά μου, δεν θα πω τίποτα άλλο και θα συνεχίσω να μάχομαι στον αγωνιστικό χώρο", ήταν το σχόλιό του.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Danial Hakim

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Στον Ντε Λιχτ το βραβείο για τον κορυφαίο Ολλανδό της χρονιάς
Γιουβέντους: Ο Κιελίνι ευχαρίστησε τη μοίρα για τον... τραυματισμό του
Γιουβέντους: Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο που προκάλεσε ντόρο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ