ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Κιελίνι ευχαρίστησε τη μοίρα για τον... τραυματισμό του

Juventus' Cristiano Ronaldo, front, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini at the end of the Serie A soccer match between Parma and Juventus at the Tardini stadium, in Parma, Italy, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo, front, celebrates with Juventus' Giorgio Chiellini at the end of the Serie A soccer match between Parma and Juventus at the Tardini stadium, in Parma, Italy, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Γιουβέντους, με τον Ιταλό στόπερ να σχολιάζει με μοναδικό τρόπο τον σοβαρό τραυματισμό του μετά από το ντέρμπι με την Νάπολι.

Άλλος στη θέση του μπορεί να είχε απογοητευτεί μαθαίνοντας πως υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο που τον αφήνει εκτός δράσης για έξι μήνες, όχι όμως ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο 35χρονος Ιταλός στόπερ δεν είναι τυχαία κάπτεν της Γιουβέντους και το έδειξε στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Νάπολι (4-3), μέσω του μηνύματος που έστειλε στους φίλους των μπιανκονέρι μεσω της σελίδας του στο Instagram.

"Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε αυτή τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και τα κοντινά μου πρόσωπα που μου χάρισαν τη σκέψη τους και ευχαριστώ στους πολλούς αντιπάλους που με εξέπληξαν ευχάριστα δείχνοντάς μου σεβασμό και στοργή.

Και ευχαριστώ τη μοίρα που μου έδωσε αυτή την υπέροχη πρόκληση την οποία ειλικρινά βιώνω με ενθουσιασμό, πεπεισμένος πως θα παραμείνει στη μνήμη ως μία ακόμα κερδισμένη πρόκληση", σχολίασε ο Κιελίνι, ο οποίος αποθεώθηκε και από τους τιφόζι της Νάπολι.

Αιτία η ενέργειά του λίγα λεπτά μετα το φινάλε του αγώνα να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με τις πατερίτσες και να παρηγορήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί, που με δικό του απίθανο αυτογκόλ στο 92' η Νάπολι έχασε την ευκαιρία να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Τορίνο.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Νάπολι 4-3: Τρελό ματς που κρίθηκε με αυτογκόλ στο 92'
Γιουβέντους: Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο που προκάλεσε ντόρο
Νάπολι: Το μήνυμα του Κουλιμπαλί μετά το αυτογκόλ και η αγκαλιά του Μανωλά
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ