ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: O Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε μεταγραφές

Γιουβέντους: O Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε μεταγραφές

Ο σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, προσθήκες για να κατακτήσει η Γηραιά Κυρία το Champions League. Οι πρώτοι στόχοι και οι ηχηρές αποχωρήσεις.

Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League φέρει τη Γιουβέντους σε εσωστρέφεια. Η απογοήτευση έδωσε τη θέση της στην οργή όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 34χρονος σταρ των μπιανκονέρι ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, μεταγραφές. Προσθήκες, δηλαδή, κατά την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο για να γίνει η Γηραιά Κυρία πιο ανταγωνιστική και να καταφέρει να κατακτήσει το Champions League.

Το μεγάλο όνειρο στο Τορίνο ακούει στο όνομά του Μοχάμεντ Σαλάχ. Μόνον εύκολη δεν είναι, βέβαια, η περίπτωση του 26χρονου Αιγύπτιου φορ της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της "Gazzetta dello Sport" ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Ρόμα, Νικολό Τζανιόλο, κι ο 21χρονος συμπατριώτης του δεξιός εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα, παραμένουν στα ραντάρ.

Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, αν και η πρώτη πρόταση - ύψους 75.000.000 ευρώ - απορρίφθηκε, καθώς οι αετοί παρέπεμψαν στη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα την πόρτα της εξόδου βλέπουν ο 29χρονος Βόσνιος μέσος, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο 25χρονος Αργεντινός φορ, Πάουλο Ντιμπάλα, κι ο 28χρονος Βραζιλιάνος φορ, Ντόουγκλας Κόστα.

Την είδηση για την απαίτηση του Πορτογάλου επιβεβαιώνει κι ο πορτογαλικός Τύπος, όπως διαπιστώνεται από την πρώτη σελίδα της "Record".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ