ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Λίπι μαρτύρησε τους πιθανούς διαδόχους του Αλέγκρι

China's head coach Marcello Lippi gives instructions from the side line during the AFC Asian Cup group C soccer match between China and Kyrgyzstan at the Khalifa bin Zayed Stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
China's head coach Marcello Lippi gives instructions from the side line during the AFC Asian Cup group C soccer match between China and Kyrgyzstan at the Khalifa bin Zayed Stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Monday, Jan. 7, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Την ώρα που ο διάδοχος του Μάσιμο Αλέγκρι συνιστά σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, ο Μαρτσέλο Λίπι υποστήριξε πως ο Αντρέα Ανιέλι περιμένει τους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς για να κάνει την κίνησή του.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους και 13 τίτλους στο ενεργητικό του, ο Μάσιμο Αλέγκρι αποτελεί πλέον παρελθόν ( κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο στο ματς με την Αταλάντα) και οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" έχουν αρχίσει ήδη το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Μεταξύ των πρώτων ονομάτων που ακούστηκαν για αντί-Αλέγκρι είναι αυτά των Σίνισα Μιχάιλοβιτς, Σιμόνε Ιντζάγκι και Ντιντιέ Ντεσάμπ, όμως σύμφωνα με όσα δήλωσε τη Δευτέρα (20/5) ο Μαρτσέλο Λίπι στο πλαίσιο βράβευσης του Αλέγκρι ως ο κορυφαίος τεχνικός της σεζόν, η Γιουβέντους περιμένει τους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς.

Κάτι που μεταφράζεται ως ενδιαφέρον της "βέκια σινιόρα" για κάποιον από τους προπονητές που θα διεκδικήσουν την ερχόμενη εβδομάδα κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να συμμετέχει στον τελικό του Champions League με την Τότεναμ και τον Μαουρίτσιο Σάρι σε αυτόν του Europa League με την Τσέλσι.

"Ο χωρισμός μεταξύ Γιούβε και Αλέγκρι; Τελείωσε ένας κύκλος, για διάφορους λόγους, που δεν γνωρίζω. Γιατί δεν είναι έτοιμη η εναλλακτική λύση; Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ακόμα διοργανώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Θα δούμε αν ο τεχνικός της Γιουβέντους θα προκύψει από έναν από τους δύο τελικούς, τότε θα έχουμε καταλάβει το γιατί. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε εμένα και τον Αλέγκρι, αλλά δεν γνωρίζω τη σχέση του με την Γιούβε.

Βλέπουμε με το ίδιο μάτι το ποδόσφαιρο, μας αρέσει να αλλάζουμε τρόπο παιχνιδιού, είμαι ένα άτομο που σκέφτεται αρκετά όπως αυτός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει προπονητή"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ