ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μανωλάς στους εκλεκτούς του Κριστιάνο για μεταγραφή

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε ενισχύσεις για να κατακτήσει η Γιουβέντους το Champions League κι Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, είναι ανάμεσα σ' αυτούς. Οι άλλοι στόχοι των μπιανκονέρι για να πλαισιώσουν τον Πορτογάλο.

Η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το όγδοο διαδοχικό της πρωτάθλημα Ιταλίας, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον αποκλεισμό σοκ από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League.

O Πορτογάλος σταρ των μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, προσθήκες γνα κατακτήσει η Γηραιά Κυρία το Champions League. Η διοίκηση της ομάδας του Τορίνο ετοιμάζεται να κάνει πράξη την απαίτηση του Ίβηρα.

Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της "Corriere dello Sport" o 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, είναι στους εκλεκτούς του CR7. Βέβαια, το ενδιαφέρον της "Γιούβε" για τον Ναξιώτη στόπερ των τζαλορόσι δεν είναι καινούριο.

Γιουβέντους: Ο Μανωλάς στους εκλεκτούς του Κριστιάνο για μεταγραφή

Η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα της Αιώνιας Πόλης ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ. Ο 19χρονος Πορτογάλος φορ της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στην εξάρα επί της Μαρίτιμο αποτελεί διακαή πόθο το τελευταίο διάστημα.

Η Γηραιά Κυρία προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν από δύο εβδομάδες. Η πρόταση ύψους 75.000.000 ευρώ απορρίφθηκε, καθώς οι αετοί παρέπεμψαν στη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ. Στο μεταγραφικό πλάνο υπάρχουν και δύο πρώην συμπαίκτες του Κριστιάνο στη Ρεάλ.

Είναι ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός, Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεση ν' αποχωρήσει από τους μερένγκες, κι ο 27χρονος Ισπανός μέσος, Ίσκο, ο οποίος αποτελούσε "ξένο σώμα" μέχρι το χειμώνα, αλλά με την έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο 22χρονος μέσος της Λιόν, Τανγκί Εντομπελέ, έχει επίσης περίοπτη θέση στη λίστα. Ενδιαφέρον, βέβαια, έχει δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι. Θεωρείται, δε, βέβαιο, ότι θα γίνει άμεσα κίνηση για τον 21χρονο Ιταλό φορ της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους έχει ήδη αποκτήσει για τη θερινή μεταγραφική περίοδο τον 28χρονο μέσο της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ