ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν αποκάλυψε πώς έγινε Ίντερ όταν ήταν μικρός

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έχει πανίσχυρο δέσιμο με την Γιουβέντους όμως για κάποια περίοδο στην παιδική του ηλικία υποστήριξε Ίντερ, με τον ίδιο να το εξομολογείται και να αποκαλύπτει το λόγο.

Από το 2001 και μετά και με διάλειμμα ενός μόνο χρόνου που φόρεσε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι πιστός στην βέκια σινιόρα και για τους περισσότερους δεν υπάρχει άλλη ομάδα με την οποία να μπορούν να τον συνδέσουν.

Ο ίδιος πάντως δεν δίστασε να εξομολογηθεί σε συνέντευξή στο επίσημο κανάλι των μπιανκονέρι πως υπήρχε μία περίοδος όταν ήταν παιδί που υποστήριζε την Ίντερ, μία εκ των άσπονδων εχθρών της " Γιούβε".

"Να σας πω ότι όταν ήμουν μικρός δεν ήμουν και τόσο σταθερός όσον αφορά στις προτιμήσεις μου.

Στην ηλικία των 4,5,6 ετών ήμουν σούπερ Γιουβεντίνος και ήμουν ερωτευμένος με τον Τραπατόνι (σ.σ. έκλεισε τα 81 του χρόνια την Τετάρτη η εμβληματική αυτή μορφή του ιταλικού ποδοσφαίρου) επειδή σφύριζε.

Στήριζα την Γιούβε αλλά το είδωλό μου ήταν ο Τραπατόνι. Όταν εκείνος πηγε στην Ίντερ άρχισα να συμπαθώ την Ίντερ.

Κατόπιν, άρχισα να υποστηρίζω τις ομάδες της περιοχής μου: Πεσκάρα, Κόμο, Αβελίνο. Έπειτα, στην ηλικία των 12 ετών συμπάθησα την Τζένοα.

Όλα αυτά σε κάνουν να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι τα πρόσωπα στη ζωή ενός παιδιού. Εμένα το δικό μου είδωλο ήταν ο Τραπατόνι", δήλωσε ο Μπουφόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ