ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν επέστρεψε στο Τορίνο για χάρη του Μπαρτσάλι

Paris Saint-Germain's Gianluigi Buffon gestures as he leaves the field after the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Paris Saint-Germain's Gianluigi Buffon gestures as he leaves the field after the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επέστρεψε στο "Juventus Stadium" έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του για να τιμήσει τον Μπαρτσάλι που κλείνει τον 8ετή επιτυχημένο κύκλο του με την "βέκια σινιόρα" (VIDEO).

Το ματς της Γιουβέντους με την Αταλάντα χάρισε δυνατές συγκινήσεις στους φίλους των "μπιανκονέρι" πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα. Ο λόγος αφορά το αντίο του Αντρέα Μπαρτσάλι, με τον 38χρονο Ιταλό μπακ να αποχαιρετάει την "βέκια σινιόρα" μετά από οκτώ χρόνια παραμονής σε αυτήν που σάρωσε τους τίτλους (8 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ) και τη διοίκηση να τον τιμάει με ξεχωριστό τρόπο.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι συμπαίκτες του σχημάτισαν ένα διάδρομο και τον χειροκρότησαν άπαντες τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ακολούθως δέχτηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ομάδας Αντρέα Ανιέλι.

Σημειώνεται πως μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο "Allianz Stadium" για να τιμήσουν τον Μπαρτσάλι ήταν και ο Τζανλουίτζι Μπουφον, με τον 41χρονο πορτιέρε της Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέφει στο πρώην σπίτι του έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του και να απευθύνει μάλιστα χαιρετισμού στους φίλους της Γιουβέντους μεσω video που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ το video με τη βράβευση του Αντρέα Μπαρτσάλι από τον Αντρέα Ανιέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο σε Αλέγκρι: "Ζήσαμε ένα χρόνο μαζί αλλά ήταν εξαιρετικός"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ