ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν πρόσθεσε νέο λάφυρο στην τρομερή συλλογή του

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon gives instructions to his teammates during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon gives instructions to his teammates during the Champions League Group D soccer match between Bayer Leverkusen and Juventus at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έφυγε από το Σαν Σίρο με τη φανέλα του γιου του Πάολο Μαλντίνι, Ντανιέλ, για να προσθέσει ένα ακόμα ανεκτίμητο κομμάτι σε μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική συλλογή που κατέχει.

Βαδίζει πλέον στο 42ο έτος της ηλικίας του, παρόλα αυτά ο Τζίτζι Μπουφόν εξακολουθεί να γράφει ματς στα πόδια του με τη φανέλα της Γιουβέντους, με το τελευταίο μάλιστα να τον βρίσκει να είναι από τους καλύτερους παίκτες της βέκια σινιόρα στο εκτός έδρας 1-1 επί της Μίλαν για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia το βράδυ της Πέμπτης.

"Ο λόγος που ακόμα παίζω είναι διότι πιστεύω πως μπορώ να πρωταγωνιστήσω σε υψηλό επίπεδο", είπε στο φινάλε του αγώνα ο Μπουφόν, ο οποίος αστειεύτηκε όταν δέχτηκε ερώτηση για το αν στηρίζει τον Μαουρίτσιο Σάρι ( "Όχι, είμαστε όλοι εναντίον του προπονητή", η ατάκα του) και έπλεξε εγκώμιο του 35χρονου Ρονάλντο και του 38χρονου Ιμπραχίμοβιτς.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκπληκτικός. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μένα η παρουσία του για να επιστρέψω στην Γιουβέντους. Κάθε ημέρα είναι έκπληξη για μένα που παίζω δίπλα του. Ο Ιμπραχίμοβιτς δείχνει σε πολλούς πως αν και 38 ετών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, είναι γεννημένος πρωταθλητής".

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Όλα τα λεφτά πάντως στο φινάλε του αγώνα ήταν η στιγμή που ο Μπουφόν αποχώρησε από το γήπεδο κρατώντας φανέλα της Μίλαν με το όνομα του Ντανιέλ Μαλντίνι στην πλάτη ( ο γιος του Πάολο Μαλντίνι έκανε το ντεμπούτο του με τους ροσονέρι στις 2 Φεβρουαρίου κόντρα στην Βερόνα), με τον πορτιέρε της Γιουβέντους να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Στη συλλογή μου έχω τη φανέλα του Κιέζα και του γιου του, του Τουράμ και του γιου του, του Γουεά και του γιου του, τώρα του Μαλντίνι και του γιου του. Περιμένω για τα εγγόνια τους γιατί θα συνεχίζω να βρίσκομαι στο χορτάρι".

Γιουβέντους: Ο Μπουφόν πρόσθεσε νέο λάφυρο στην τρομερή συλλογή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Γιουβέντους: Πιόλι και Σάρι διαφώνησαν για το πέναλτι υπέρ του Ρονάλντο
Μίλαν - Γιουβέντους 1-1: Ο Κριστιάνο "μίλησε" στις καθυστερήσεις
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ