ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα θέλει διπλάσια χρήματα για το νέο συμβόλαιο

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι θετικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 στην Γιουβέντους, μόνο όμως αν ικανοποιηθεί οικονομικά, με τον Αργεντινό να επιθυμεί διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πέρυσι τον φλέρταρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά έμεινε στο Τορίνο. Φέτος, το όνομά του συνδέθηκε με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, παρόλα αυτά ο Πάουλο Ντιμπάλα εξακολουθεί να είναι παίκτης της Γιουβέντους και να μην έχει τάσεις φυγής από το "Allianz Stadium".

Ποιες είναι οι προθέσεις του για το μέλλον, με δεδομένο πως το συμβόλαιο που τον δένει με την βέκια σινιόρα έχει ισχύ ως το 2022; Πρωταρχική σκέψη του στην παρούσα φάση είναι να ανανεώσει, για το λόγο αυτό άλλωστε ο μάνατζέρ του βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ιταλία, με την "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως θα μείνει για περίπου τρεις εβδομάδες για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους μπιακονέρι.

Το ίδιο μέσο τονίζει πως ο Ντιμπάλα θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Γιουβέντους που θα τον κρατήσει σε αυτήν μέχρι το 2025 (θα είναι τότε 31 ετών), με την απαραίτητη προϋπόθεση πως ο σύλλογος θα ικανοποιήσει πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Αυτή τη στιγμή αμείβεται με 7.000.000 ευρώ ετησίως, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως θέλει να διπλασιάσει τις αποδοχές του και να τις πάει στα 14.000.000 ευρώ το χρόνο ώστε να είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη διοίκηση από την πλευρά της να θεωρεί πολύ μεγάλο το ποσό και τις δύο πλευρές να αναμένεται να έχουν συναντήσεις για να βρουν τη χρυσή τομή μέσα στις ερχόμενες τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ