ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο που προκάλεσε ντόρο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie A κάνοντας το 3-0 κόντρα στην Νάπολι και θέλησε να το πανηγυρίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του VAR!

Το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι για την 2η αγωνιστική της Serie A δικαίωσε τις προσδοκίες του ιταλικού φίλαθλου κοινού για θέαμα υψηλού επιπέδου, με τις δύο ομάδες να δίνουν μία μεγάλη μάχη και το φινάλε να βρίσκει την πρωταθλήτρια να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με 4-3.

Οι "μπιανκονέρι" προηγήθηκαν με 3-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι παρτενοπέι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 μέσα σε 16 λεπτά, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Κουλιμπαλί να πετύχει το αυτογκόλ της χρονιάς για να υπογράψει το τρίποντο των μπιανκονέρι.

Πέρα πάντως από τη φάση με την απίστευτη γκάφα του στόπερ της Νάπολι (ο παρτερνέρ του στο κέντρο της άμυνας, Μανωλάς, έσπευσε να τον παρηγορήσει με μία αγκαλιά που κατέγραψε οι κάμερες), το ντέρμπι είχε μία ακόμα στιγμή που συζητήθηκε αρκετά.

Συγκεκριμένα, έναν πανηγυρισμό, αυτόν που επέλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να γιορτάσει το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie, με το οποίο έγραψε το 3-0 απέναντι στους Ναπολιτάνους. Και αυτό γιατί ο "CR7" έσπευσε στην κερκίδα και δεν έκανε το γνωστό του άλμα αλλά συνέστησε.. ψυχραιμία, μιμούμενος την κίνηση που κάνουν οι διαιτητές όταν κάνουν χρήση του VAR.

Αιτία το ότι δεν έχει ξεχάσει το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο κόντρα στην Πάρμα στο "Ταρντίνι" που δεν μέτρησε ποτέ, με τον διαιτητή να μην το μετράει συμβουλευόμενος το VAR που του υπέδειξε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν σε θέση οφσάιντ για χιλιοστά.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Μπρέσια 1-0: Σεφτέ στις νίκες για τους ροσονέρι
Νίκη με Κιελίνι η Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ