ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο θύμησε την "τεσσάρα" της Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα

Juventus' soccer player Cristiano Ronaldo poses to the photographers before the UEFA Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Juventus' soccer player Cristiano Ronaldo poses to the photographers before the UEFA Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε πως έχει μεγάλη πίστη στην Γιουβέντους για την κατάκτηση του φετινού Champions League, τονίζοντας ωστόσο πως δεν νικάει πάντα το φαβορί σε αυτή τη διοργανωση.

Αισιόδοξος για την πορεία της Γιουβέντους στο Champions League της σεζόν 2019-2020 εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων που έφερε τις Ατλέτικο, Λοκομοτίβ Μόσχας και Μπάγερ Λεβερκούζεν στο δρόμο των Τορινέζων.

"Η κλήρωση είναι δύσκολη αλλά πάντα έτσι είναι. Έχω πίστη στην ομάδα μου και ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το ομορφο Champions League. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη.

Έχουμε νέο σύστημα, νέο προπονητή και νέους παίκτες. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και βελτιωνόμαστε σιγά σιγά. Είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το Champions League αλλα έχω αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Θα τα πάμε πολύ καλά αυτή τη σεζόν", τόνισε ο ηγέτης της Γιουβέντους μιλώντας στην κάμερα του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky Italia", ενώ με δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση υπενθύμισε το πάθημα της Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ αν και είχε νικήσει 3-0 στον πρώτο ημιτελικό.

"Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Έχει ελπίδες η Γιουβέντους αλλα πρόκειται για μία σκληρή διοργανωση. Δεν παίρνει πάντα τη νίκη το φαβορί.

Δείτε την Μπαρτσελόνα που δέχτηκε τέσσερα γκολ στο Άνφιλντ. Όλοι πίστευαν πως θα νικούσαμε τον Άγιαξ και δεν το κάναμε.

Το ίδιο συνέβη και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Ανυπομονώ να αρχίζει η σεζόν που πιστεύω ότι μας ανήκει".

Photo Credits: AP Photo/Daniel Cole

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ