ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σάρι έρχεται στην Ελλάδα για ραντεβού με τον Ρονάλντο!

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ταξιδεύει στην Ελλάδα μαζί με τον Φάμπιο Παρατίτσι για να συναντήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως από τη θέση που θα παίξει ο Πορτογάλος τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους θα κριθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Μετά από την πρώτη εμπειρία που είχε από Γιουβέντους ο Μαουρίτσιο Σάρι μέσω της επίσημης παρουσίασής του την Πέμπτη, τώρα ετοιμάζεται να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά καθώς θα έχει την πρώτη του επαφή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset " ίσως την Παρασκευή και το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο, ο Σάρι θα ξεκινήσει μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Φάμπιο Παρατίτσι ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα για να συναντήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο λόγος του ταξιδιού δεν θα είναι εθιμοτυπικός για να έχει ένα τετ α τετ με το μεγάλο αστέρι της "βέκια σινιόρα" αλλά για να καθορίσουν τη μεταγραφική πολιτική που θα χαράξουν τις επόμενες εβδομάδες και η οποία θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τον Ρονάλντο.

Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σε περίπτωση που αποφασιστεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι προτιμότερο να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, είναι πολύ πιθανό να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες στα φτερά της επίθεσης οι Ντόουγκλας Κόστα και Πάουλο Ντιμπάλα ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τον Φεντερίκο Κιέζα παρά τις αντιστάσεις που συναντούν οι πρωταθλητές Ιταλίας από την Φιορεντίνα.

Εάν όμως ο Σάρι αποφασίσει να πορευτεί με το 4-3-3 του Αλέγκρι με τον Ρονάλντο στις πτέρυγες, τότε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο προσκήνιο το φλερτ με τον Μάουρο Ικάρντι ή να επιλεχτεί ως "ψευτοενιάρι" ο Ντιμπάλα, με την περίπτωση του Μέρτενς (λήγει το συμβόλαιό του με την Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι) να έχει και αυτό πιθανότητες.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni, AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ