ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Παρακολουθεί την περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ

Γιουβέντους: Παρακολουθεί την περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ

Το συμβόλαιο του Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ λήγει την επόμενη σεζόν και η Γιουβέντους φέρεται να τον παρακολουθεί ζητώντας πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Αβέβαιο παραμένει ακόμη το μέλλον του Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ. Το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού με την Άρσεναλ λήγει την επόμενη σεζόν και η περίπτωσή του παραμένει ρευστή.

Οι Κανονιέρηδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σχεδιάζει να του προσφέρει ανανέωση συνεργασίας, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον υπολογίζει. Ωστόσο, η αβεβαιότητα αυτή έχει συγκεντρώσει γύρω από τον Ομπαμεγιάνγκ αρκετούς μνηστήρες, αφού φαίνεται ότι για τον 31χρονο επιθετικό ενδιαφέρονται η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ.

Με το όνομά του συνδέεται ακόμη μία ομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδα Le10sport.com, η Γιουβέντους φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Μπιανκονέρι δεν έχουν μπει σε συζητήσεις με την Άρσεναλ, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για τους όρους μίας ενδεχόμενης μεταγραφής του.

Ο Ομπαμεγιάνγκ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 20 γκολ, ενώ μετράει και μία ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ