ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Προσέγγισε τον Σάρι

Chelsea head coach Maurizio Sarri on the sideline during the second half of a friendly soccer match against the New England Revolution, Wednesday, May 15, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Stew Milne)
Chelsea head coach Maurizio Sarri on the sideline during the second half of a friendly soccer match against the New England Revolution, Wednesday, May 15, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Stew Milne) AP

Η Γιουβέντους βρίσκεται στον πυρετό της αναζήτησης νέου προπονητή με την ομάδα του Τορίνο να φέρεται πως έχει προσεγγίσει τον προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Goal.com"

Ο Αλέγκρι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους, έτσι οι "μπιανκονέρι" βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Η ονοματολογία καλά κρατεί, αφού στα Μέσα έχει ακουστεί πλήθος προπονητών, όπως του Κόντε, του Μιχαΐλοβιτς, του Ποτσετίνο, του Σιμόνε Ινζάγκι και του Ντεσάμπ.

Στη λίστα αυτή αυτή βρίσκεται και ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής της Τσέλσι θα είναι δύσκολο να συνεχίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", αφού δέχεται δριμύτατη κριτική ιδιαίτερα από τους οπαδούς. Βέβαια, απομένει και ο τελικός του Europa League, προκειμένου να αποδείξει την αξία του.

Πάντως, το μέλλον του Ιταλού προπονητή είναι αμφίβολο και την περίπτωσή του παρακολουθεί από πολύ κοντά η Γιουβέντους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Goal.com" οι "μπιανκονέρι" έκαναν και την πρώτη τους κίνηση επικοινωνώντας με τους αντιπροσώπους του Σάρι.

Η ίδια ιστοσελίδα υποστήριξε, βέβαια, τον προηγούμενο μήνα, ότι ο Ιταλός προπονητής είναι υποψήφιος και για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, εφόσον ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα αποτελέσει παρελθόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ