ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Προσφέρει Κεν για τον Ντε Λιχτ

Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Μόιζε Κεν προκειμένου να πείσει τον Άγιαξ να παραχωρήσει τον Ματάις ντε Λιχτ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματάις ντε Λιχτ αποτελεί προτεραιότητα για τη Γιουβέντους, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να "θυσιάσει" τον Μόιζε Κεν προκειμένου να πείσει τον Άγιαξ να παραχωρήσει τον αρχηγό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", οι διοικούντες τη "Γιούβε" έχουν ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του 19χρονου Ιταλού επιθετικού, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον "Αίαντα".

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, το οποίο σημαίνει πως από τον προσεχή Ιανουάριο είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Επομένως, προκειμένου να μη χαθεί ως ελεύθερος, δεν αποκλείεται να προσφερθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Μ' αυτό τον τρόπο, θα πέσει κι η τιμή του Ντε Λιχτ, ο οποίος κοστολογείται 80.000.000 ευρώ από τον Άγιαξ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουβέντους: Υπεροπλία που προκαλεί τρόμο και Sarriball
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ