ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Προσφέρει Μπερναρντέσκι στην Μπαρτσελόνα για Ράκιτιτς

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Repubblica", η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι στην Μπαρτσελόνα ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς έχει εκφράσει η Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της " Repubblica". Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα φέρονται διατεθειμένη να προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι προκειμένου να πείσουν την Μπαρτσελόνα.

Ο Κροάτης μέσος δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά πλέον μετά την πρόσληψη του Κίκε Σετιέν, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Θετικός σε μία τέτοια εξέλιξη εμφανίζεται ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος θα ήθελε τον Ράκιτιτς ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί είναι πιθανό να συναινέσουν στην παραχώρησή του, καθώς μετά το σοβαρό τραυματισμό του Λουίς Σουάρες έχουν βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του, τουλάχιστον για έξι μήνες. Την εφετινή σεζόν, ο Ράκιτιτς έχει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο ασίστ, ενώ ο Μπερναρντέσκι έχει ένα γκολ και μία ασίστ σε 19 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ