ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ραμπιό, το πρώτο μεταγραφικό δώρο στον Σάρι

PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει παρά μερικά 24ωρα ως προπονητής της Γιουβέντους και η διοίκησή της είναι αποφασισμένη να του κάνει γρήγορα το πρώτο μεταγραφικό δώρο που θα είναι ο Αντριάν Ραμπιό.

Την ώρα που ο "φρέσκος" στον πάγκο της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σάρι ετοιμάζει ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ροναλντο, η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας δεν χάνει καιρό και είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", είναι πολύ πιθανό το πρώτο δώρο προς τον πρώην τεχνικό των Τσέλσι και Νάπολι να είναι ένας Γάλλος, με τον Φάμπιο Παρατίτσι να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αντριάν Ραμπιό που βλέπει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν να εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

PSG's Adrien Rabiot controls the ball during their French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Saint-Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 14, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Adrien Rabiot controls the ball during their French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Saint-Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 14, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η περίπτωση Ραμπιό θυμίζει αυτήν του Ράμσεϊ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής των "μπιανκονέρι" προσέφερε ένα γενναίο μπόνους υπογραφής στον παίκτη ύψους 10.000.000 ευρώ.

Την περίπτωση μεταγραφής του Αντριάν Ραμπιό τη χειρίζεται αποκλειστικά η μητέρα του Βερονίκ, με την Γιουβέντους να φέρεται να τα έχει βρει μαζί της μέσω ενός συμβολαίου που θα κάνει τον 24χρονο Γάλλο μέσο κατά 7.000.000 ευρώ πλουσιότερο κάθε χρόνο.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάρι: "Στη Νάπολι επί 3 χρόνια ξυπνούσα με πρώτη σκέψη να νικήσω τη Γιουβέντους"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ