ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Σκέψεις του Μάντζουκιτς για αποχώρηση

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους φαίνεται πως επιθυμεί ο Μάριο Μάντζουκιτς μετά από τέσσερα χρόνια στο Τορίνο, αφού είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να τον αφήσει εκτός λίστας στο Champions League.

Τάσεις φυγής από τη Γιουβέντους παρουσιάζει ο Μάριο Μάντζουκιτς σύμφωνα με την " Tuttosport". Ο Κροάτης επιθετικός φέρεται να είναι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που λαμβάνει από τον Μαουρίτσιο Σάρι και σκέφτεται να αποχωρήσει.

Ο αποκλεισμός του από τη λίστα του Champions League έχει δυσαρεστήσει τον 33χρονο επιθετικό που πλέον σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επιπλέον, οι πολλές επιθετικές λύσεις που έχει στη φαρέτρα της η Γιουβέντους, κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Κροάτη, αφού δεν θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση τη ιταλικής εφημερίδας το πάει ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας πως η τελευταία πρόταση που έφτασε για τον Μάντζουκιτς ήταν από ομάδα του Κατάρ, με τον Κροάτη να το σκέφτεται σοβαρά.

Το μεταγραφικό παράθυρο στο Κατάρ κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να αποφασίσει ο 33χρονος φορ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, έτσι ώστε να διαπραγματευτεί με ευρωπαϊκή ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ