ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Σοκ με Κιελίνι, υπέστη ρήξη χιαστού

Juventus' Giorgio Chiellini controls the ball during the Serie A soccer match between Parma and Juventus at the Tardini stadium, in Parma, Italy, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Giorgio Chiellini/ AP IMAGES AP IMAGES

Πλήγμα στην Γιουβέντους με τον τραυματισμό του Τζιόρτζιο Κιελίνι ο οποίος σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Ιταλικός σύλλογος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Τεράστιο πλήγμα στην Γιουβέντους λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Νάπολι και ενόψει όλης της σεζόν καθώς ο Τζιόρτζιο Κιελίνι τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της "Γιούβε" και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και στόπερ της Εθνικής Ιταλίας θα μείνει εκτός δράσης έξι μήνες, χάνοντας ουσιαστικά όλη τη φετινή σεζόν ενώ αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ώρες.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μετά απ' αυτόν τον τραυματισμό η Γιουβέντους να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, είτε στις ώρες που απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, είτε ενός ελεύθερου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ