ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Σπρώχνει στην Αλ Γκαράφα τον Μάντζουκιτς

Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates with his teammate Juventus' Leonardo Bonucci after scoring the opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates with his teammate Juventus' Leonardo Bonucci after scoring the opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έμεινε εκτός αποστολής της Γιουβέντους για το εκτός έδρας ματς με την Φιορεντίνα, με τους "μπιανκονέρι" να ωθούν τον παίκτη να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Γκαράφα.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Γιουβέντους έδωσε στη δημοσιότητα την αποστολή για το εκτός ματς κόντρα στην Φιορεντίνα (14/9, 16:00) για την 4η αγωνιστική της Serie A, με τους Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Κόστα, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν και Μπερναρντέσκι να συνθέτουν τα επιθετικά όπλα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ποιος λείπει; Μα φυσικά ο Μάριο Μάντζουκιτς, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να επιλέγει για τεχνικούς λόγους να τον αφήνει εκτός και να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το ματς με τους βιόλα τους Ράμσεϊ και Τζαν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Νικολό Σίρα, η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, με την Γιούβε να θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει στον Κροάτη επιθετικό πως δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν και πως θα πρέπει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Υπάρχει μάλιστα ομάδα που τον επιθυμεί διακαώς, με την Αλ Γκαράφα από το Κατάρ να έχει ρίξει στο τραπέζι μία άκρως δελεαστική πρόταση, για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ για τον Κροάτη, που προς το παρόν έχει αρνηθεί ο παίκτης.

Μένει να δούμε αν θα αλλάξουν τα δεδομένα μετά και από αυτό τον αποκλεισμό...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάρι: "Δεν έχω δει ομάδα να δουλεύει όπως η Γιουβέντους"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ