ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Τα βρήκε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, πάει για deal με Λάτσιο

Lazio's Sergej Milinkovic Savic, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Sergej Milinkovic Savic, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Γιουβέντους δεν έχει βρει ακόμα το διάδοχο του Αλέγκρι παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό πεδίο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία της με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Έναν χρόνο πριν, η Γιουβέντους είχε δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ωστόσο τα 100.000.000 ευρώ που αξίωνε ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο είχε θεωρηθεί αποτρεπτικό ποσό για τους "μπιανκονέρι" για να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του.

Τώρα η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι έτοιμη να ξαναμπεί στη μαχη της απόκτησής του, καθως σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ όχι μόνο ήρθε σε επαφή μαζί του αλλά κατέληξε σε συμφωνία τόσο με τον 24χρονο Σέρβο διεθνή μέσο όσο και με τον εκπρόσωπό του.

Όπως αναφέρουν τα μίντια στη γειτονική χώρα, οι "μπιανκονέρι" έκαναν το πρώτο βημα και μένει τώρα να κάνουν το δεύτερο και πλέον καθοριστικό, που δεν είναι άλλο από το να πείσουν τον Λοτίτο να ρίξει νερό στο κρασί του κα να μην έχει τις περυσινές εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Το πρώτο "όχι" για τον πάγκο ήρθε από τον Ντεσάμπ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ