ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Σουάρες

Γιουβέντους: Συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Σουάρες
AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι, η Γιουβέντους κατέληξε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για το ποσό της μεταγραφής του Λουίς Σουάρες.

Η Γιουβέντους συνεχίζει την αναζήτηση στράικερ και εκτός από το όνομα του Λουίς Σουάρες, ακούστηκε και αυτό του Άλβαρο Μοράτα. Ο Ουρουγουανός φορ δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν και όπως φαίνεται η χρυσή τομή μεταξύ των Καταλανών και των μπιανκονέρι βρέθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Η Γιουβέντους πρόκειται να πληρώσει την Μπαρτσελόνα τρία εκατομμύρια ευρώ άμεσα, ενώ ένα ποσό της τάξης των 13 εκατομμυρίων ευρώ θα δοθεί από την μεγάλη κυρία μέσω μπόνους.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Goal.com, ο Σουάρες έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός στράικερ θα περάσει τις επόμενες μέρες τεστ ιταλικής γλώσσας, ώστε να πάρει το διαβατήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σουάρες μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 από την Λίβερπουλ (έμεινε 3,5 χρόνια στους κόκκινους) στην Μπαρτσελόνα, έχοντας να επιδείξει 197 γκολ σε 283 επίσημα παιχνίδια του με τη μπλαουγκράνα φανέλα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ