ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Χωρίς Σάρι με Πάρμα και Νάπολι

Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι ο 60χρονος προπονητής της, Μαουρίτσιο Σάρι, δεν θα καθίσει στον πάγκο στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος κόντρα σε Πάρμα και Νάπολι καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την πνευμονία που τον ταλαιπωρεί.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην Πάρμα (24/8, 15:00) για την πρώτη αγωνιστική της Serie A, αλλά ούτε σε αυτό το ματς, ούτε στο εντός έδρας της δεύτερης με τη Νάπολι δεν θα έχει στον πάγκο τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 60χρονος Ναπολιτάνος προπονητής δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την πνευμονία που τον ταλαιπωρεί κι όπως ανακοίνωσε η Γηραιά Κυρία θ' απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς. Θα τον αντικαταστήσει ο βοηθός του, Τζοβάνι Μαρτουσκέλο.

Ο Σάρι για λόγους υγείας, δηλαδή, δεν θα είναι παρών στο πρώτο ραντεβού με την πρώην ομάδα του - την οποία έχει εκφράσει ανοικτά ότι υποστηρίζει - Νάπολι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ