ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H "απάντηση" του Ρονάλντο για τα σενάρια φυγής από την Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα και να φύγει τόσο εύκολα από την Γιουβέντους, σύμφωνα με την εφημερίδα Tuttosport.

Μόλις η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας σενάρια που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκέφτεται να φύγει από το Τορίνο.

Επίσης, στην Ιταλία γράφτηκε πως ο Πορτογάλος ζήτησε από τον Ανιέλι ενίσχυση το καλοκαίρι για να μπορέσει η Γιούβε να πάρει το Champions League του χρόνου.

Τώρα, ήταν η σειρά της εφημερίδας Tuttosport να υποστηρίξει πως γνωρίζει τις προθέσεις του CR7 και μάλιστα πρωτοσέλιδα.

" Μόνο Γιούβε" είναι ο βασικός τίτλος του Μέσου, που σημειώνει ότι αυτή είναι η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από τους "μπιανκονέρι" ή ακόμα και ότι μετάνιωσε που πήγε:

H "απάντηση" του Ρονάλντο για τα σενάρια φυγής από την Γιουβέντους
Διαβάστε ακόμη
Ρονάλντο: Η κίνηση "μυστήριο" μετά την ήττα απ' τον Άγιαξ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ