ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γιουβέντους βρήκε τον ιδανικό παρτερνέρ του Ρονάλντο!

Η Γιουβέντους βρήκε τον ιδανικό παρτερνέρ του Ρονάλντο!
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Οι πρωταθλητές Ιταλίας μετά την απόκτηση Ρονάλντο δεν επαναπαύονται μεταγραφικά και θέλουν να δυναμώσουν κι άλλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος Ανιέλι έχει βάλει στο μάτι έναν σταρ της Πρέμιερ Λιγκ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Γιουβέντους πραγματοποίησε μία από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Τορίνο και όλοι νόμιζαν ότι η ιταλική ομάδα θα σταμάταγε εκεί. Έκαναν λάθος όμως.

Σύμφωνα με το Calciomercato, ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέα Ανιέλι θέλει να κάνει την Γιουβέντους dream team και μετά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ θέλει να προσθέσει δίπλα του ακόμα ένα μεγάλο όνομα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Αφού στην αρχή έψαξε την περίπτωση του Κίλιαν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, τελικώς κατέληξε στον Λερόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's Leroy Sane waits for a free kick to be taken during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London stadium in London, Sunday, April, 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Leroy Sane waits for a free kick to be taken during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London stadium in London, Sunday, April, 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Στο πρόσωπο του Γερμανού μεσοεπιθετικού, η Γιουβέντους ψάχνει μία "νεότερη έκδοση" του Ρόναλντο, έναν ακόμα αξιόπιστο πόλο στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Την συγκεκριμένη περίπτωση δουλεύουν στους πρωταθλητές Ιταλίας αλλά γνωρίζοντας κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ότι δεν είναι για να γίνει άμεσα. Μετά τον πακτωλό χρημάτων που δαπανήθηκαν για τον Ρονάλντο, μία ακόμη ακριβή προσθήκη θα ήταν έξω από το μπάτζετ της ομάδας.

Η Γιουβέντους πιθανότατα θα περιμένει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, να δει τις απαιτήσεις της Σίτι και ύστερα θα πράξει. Πάντως, οι Άγγλοι με ένα ποσό κάτω των 150.000.000 ευρώ (!) δεν θα συμφωνούσαν για την μετακίνηση του Σανέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ