ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η μητέρα του Σάρι απογοητεύτηκε όταν ο γιος της ανέλαβε την Γιουβέντους

Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri celebrates after winning the Europa League Final soccer match against Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε πως η μητέρα του δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένη όταν της ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει προπονητής της Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Γιουβέντους το Σάββατο (14/9, 16:00) και ο Μαουρίτσιο Σάρι στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης αποκάλυψε το οικογενειακό του "πρόβλημα" όταν πάρθηκε η απόφαση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "μεγάλης κυρίας".

Χαμογελαστός, λοιπόν, ο Ιταλός κόουτς είπε στους δημοσιογράφους ότι η μητέρα του δεν ενθουσιάστηκε με την προοπτική της Γιούβε! Η οικογένεια του Σάρι είναι όλοι Φιορεντίνα (τεράστια αντίπαλος της Γιουβέντους), ενώ η γιαγιά του έμενε μόλις 500 μέτρα από το γήπεδο τον "βιόλα".

Βέβαια, εδώ, πρέπει να θυμίσουμε ότι η οικογένεια του Σάρι μπορεί να είναι όλοι Φιορεντίνα, εκείνος να προπονεί την Γιουβέντους, αλλά η ομάδα της καρδιάς του είναι η Νάπολι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ