ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η "ψυχρή" απάντηση του Μπουφόν σε ερώτηση για τον Κριστιάνο

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τζανλουίτζι Μπουφόν, δέχθηκε ερώτηση για τον νέο "αστέρα" της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, και η απάντηση που έδωσε ήταν μάλλον... "ψυχρή".

Μπορεί πλέον να υπερασπίζεται την εστία της Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά το παρελθόν του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Γιουβέντους και συνεχίζει να δέχεται ερωτήσεις για την πρώην του ομάδα.

Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που η "Γηραιά Κυρία" έχει πλέον έναν νέο "αστέρα", τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας ρωτήθηκε για τον Ίβηρα και η απάντηση που έδωσε κρίνεται από ιταλικά, πορτογαλικά και γαλλικά media, ως "ψυχρή".

"Ο,τι συμβαίνει στη Γιουβέντους, με ενδιαφέρει ως απλό θεατή. Είναι μεγάλη ομάδα, όπως είναι και η Παρί Σεν-Ζερμέν. Αμφότερες προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να φτιάξουν όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Όπως έκαναν στο παρελθόν και θα συνεχίζουν να κάνουν στο μέλλον", υποστήριξε ο Μπουφόν.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν "παγώσει" και οι σχέσεις των δύο ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη ρεβάνς της Μαδρίτης για το Champions League της περασμένης σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέκοψε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Ιταλού για να τον αγκαλιάσει και να τον αποχαιρετήσει με ένα φιλί.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ