ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ίντερ Μαϊάμι: Ταξιδεύει στις ΗΠΑ και υπογράφει ο Ιγκουαΐν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after a goal during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) AP

Τις επόμενες ώρες ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ και έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους (στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε ως δανεικός και σε Μίλαν και Τσέλσι) αποχωρεί από το Τορίνο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός βρήκε την χρυσή τομή με τους μπιανκονέρι και φεύγει ως ελεύθερος έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Ο Πιπίτα έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ να τον έχει προσεγγίσει εδώ και αρκετές μέρες.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο MLS. Ο Ιγκουαΐν τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ Μαϊάμι.

Έτσι, τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα, το οποίο θα έχει διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2022.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ