ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καπέλο κατά Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν ντριμπλάρει αντίπαλο εδώ και 3 χρόνια"

Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η τσαντίλα που έβγαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα της αλλαγής του στο Γιουβέντους - Μίλαν έκανε πυρ και μανία τον Φάμπιο Καπέλο, που έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής του τον Πορτογάλο σταρ.

Η Γιουβέντους έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Μίλαν (μετράει μόνο νίκες απέναντι στους ροσονέρι εντός έδρας στα 9 χρόνια που έχει ως έδρα το "Allianz Stadium") και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A με +1 επί της Ίντερ, όμως οι τρεις βαθμοί που πήραν οι μπιανκονέρι ξεχάστηκαν γρήγορα ελέω... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκρινε πως ο Πορτογάλος δεν ήταν σε καλή κατάσταση (" ήταν φυσιολογικό καθώς προερχόταν από τραυματισμό" δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε) και τον έκανε αλλαγή στο 55' για να ρίξει στο ματς τον Ντιμπάλα που πέτυχε στο 77' το νικητήριο γκολ, με την αλλαγή όμως αυτή να τρελαίνει τον CR7.

Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έγινε τόσο νωρίς αλλαγή σε ματς της Γιουβέντους ενώ ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο αντικαταστάθηκε (είχε συμβεί και με την Λοκομοτίβ Μόσχας μεσοβδόμαδα για το Champions League), με τον 34χρονο να εκνευρίζεται και να φεύγει σφαίρα στα αποδυτήρια αλλά και να αφήνει το γήπεδο πριν καν τελειώσει το ματς.

Ο Σάρι τον δικαιολόγησε στις δηλώσεις του, όχι όμως και ο Φάμπιο Καπέλο, με τον άλλοτε τεχνικό της Γιουβέντους να του ασκεί δριμεία κριτική για τη συμπεριφορά του και να τον θέτει προ των ευθυνών του.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεννημένος πρωταθλητής, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό αλλά δεν έχει κάνει ντρίμπλα σε κάποιον τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση και ήταν φυσιολογικό να γίνει αλλαγή από τον Σάρι.

Όχι, δεν ήταν θέμα θάρρους από πλευράς Σάρι. Χρειάζεται προσωπικότητα για να κάνεις αυτή την αλλαγή αλλά στο φινάλε δικαιώθηκε.

Δεν ήταν ωραίο που δεν έκατσε στον πάγκο μετά την αντικατάστασή του και μάλωσε με τον Σάρι. Θυμάμαι που στο παρελθόν άφηνε πίσω τους αντιπάλους τους με ντρίμπλες, τώρα δεν συμβαίνει αυτό και οι Ντιμπάλα και Ντάγκλας Κόστα μπορούν αντίθετα να περάσουν με ντρίμπλες αντιπάλους τους.

Εάν ήμουν στη θέση του, θα τον έβγαζα στη σέντρα, στα αποδυτήρια. Θα του έλεγα πως πρέπει να σέβεται τους συμπαίκτες του. Ένας παίκτης πρέπει να δείχνει πως έχει το πνεύμα του πρωταθλητή ακόμα και όταν τον κάνουν αλλαγή, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Μίλαν 1-0: Ο Ντιμπάλα πήρε τη θεση του Ρονάλντο και έκρινε το ντέρμπι
Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο 55' και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια
Σάρι: "Φυσιολογικό να εκνευρίστηκε ο Κριστιάνο με την αλλαγή"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ