Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε σπίτι για να έχει περισσότερο προσωπικό χώρο και παράλληλα ξεκίνησε προπονήσεις στο γήπεδο της Μαδέιρα.

Φαίνεται πως ούτε ο κορονοϊός μπορεί να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε το γήπεδο της Μαδέιρα για να κρατήσει την επαφή του με την μπάλα.

ADVERTISING

Όπως θα δείτε και στο σχετικό tweet που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου ο "CR7" πήρε τον μεγάλο του γιο και δύο γυμναστές και ανέβασε στροφές.

Βέβαια, δεν ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε ο Πορτογάλος της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και έτσι προχώρησε στην ενοικίαση ενός σπιτιού για εκείνον και την οικογένειά του.

Στόχος του ήταν να έχει περισσότερο χώρο για να προπονηθεί, αλλά και να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι. Το σπίτι το οποίο νοίκιασε έχει μεγάλο κήπο με φράχτη ο οποίος κρατά μακριά τα αδιακριτα βλεμματα.

ADVERTISING

Για όσους τον ακολουθούν και έχουν δει φωτογραφίες από το σπίτι να αναφέρουμε ότι το κόστος για την ενοικίασή του είναι περίπου 4.000 ευρώ την εβδομάδα.