ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεκίνησε προπονήσεις στο γήπεδο της Μαδέιρα

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε σπίτι για να έχει περισσότερο προσωπικό χώρο και παράλληλα ξεκίνησε προπονήσεις στο γήπεδο της Μαδέιρα.

Φαίνεται πως ούτε ο κορονοϊός μπορεί να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε το γήπεδο της Μαδέιρα για να κρατήσει την επαφή του με την μπάλα.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό tweet που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου ο "CR7" πήρε τον μεγάλο του γιο και δύο γυμναστές και ανέβασε στροφές.

Βέβαια, δεν ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε ο Πορτογάλος της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και έτσι προχώρησε στην ενοικίαση ενός σπιτιού για εκείνον και την οικογένειά του.

Στόχος του ήταν να έχει περισσότερο χώρο για να προπονηθεί, αλλά και να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι. Το σπίτι το οποίο νοίκιασε έχει μεγάλο κήπο με φράχτη ο οποίος κρατά μακριά τα αδιακριτα βλεμματα.

Για όσους τον ακολουθούν και έχουν δει φωτογραφίες από το σπίτι να αναφέρουμε ότι το κόστος για την ενοικίασή του είναι περίπου 4.000 ευρώ την εβδομάδα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ