ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η μαμά Ρονάλντο για την κατηγορία βιασμού: "Δεν πήγε μαζί του για να παίξουν χαρτιά..."

Η μαμά Ρονάλντο για την κατηγορία βιασμού: "Δεν πήγε μαζί του για να παίξουν χαρτιά..."

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται πάντα δίπλα στο παιδί της και το ίδιο κάνει και τώρα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο με κατηγορία περί βιασμού, κατηγορώντας το πρώην μοντέλο Κάθριν Μαγιόργκα.

Δέκα χρόνια κοντεύουν να συμπληρωθούν από εκείνη τη συνάντηση που είχε στο Λας Βέγκας ο 24χρονος τότε Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κάθριν Μαγιόργκα και εκείνη η βραδιά παραμένει στο προσκήνιο, καθώς το πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι την βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο "CR7" έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν συναινετικό, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και μέχρι να τελεσιδικήσει πολλά έχουν ακουστεί και θα ακουστούν είτε από την πλευρά της Μαγιόρκα ή από εκείνη του Ρονάλντο.

Το τελευταίο μάλιστα σχόλιο έγινε από τη μητέρα του "CR7", Μαρία Ντολόρες, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, καθώς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας της σειράς με κρασί και λάδι στην Πορτογαλία πέρασε στην αντεπίθεση.

"Έχω εμπιστοσύνη στο γιο μου για όλο αυτό που έγινε. Όταν εκείνη πήγε εκεί, δεν πήγε σίγουρα για να παίξουν χαρτιά. Ήταν εκεί για να κάνει κάτι. Ξέρω ποιος είναι ο γιος μου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το ζήτημα", σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ