ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: Ο ματαιόδοξος λόγος της επιστροφής στη Γιουβέντους

Μπουφόν: Ο ματαιόδοξος λόγος της επιστροφής στη Γιουβέντους

Ο Μπουφόν δεν επιστρέφει στην Γιούβε με μοναδικό σκοπό την ευκαιρία να διεκδικήσει το UCL και να ολοκληρώσει την καριέρα του με όλους τους τίτλους στo ράφι. Ο Ιταλός κίπερ βάζει όρο 8 αγώνων στη σεζόν για ειδικό σκοπό.

Το αποτυχημένο πέρασμα του Τζίτζι Μπουφόν από την Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει τον Ιταλό θρύλο ξανά μπροστά στην Γιουβέντους. Οι δύο πλευρές φλερτάρουν καιρό και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν.

Βέβαια, στη γείτονα χώρα επιμένουν πως ο Μπουφόν δεν πάει στην Γιουβέντους για να διεκδικήσει θέση βασικού, αφού η Γιούβε σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μεταγραφικό της ρεπορτάζ θέλει τον Τζίτζι Ντοναρούμα μέσω του μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα.

Ωστόσο, ο Μπουφόν μπορεί να μην έχει βλέψεις για βασικός, όμως όπως γράφουν στην Ιταλία διεκδικεί από την ομάδα του να δεσμευτεί με συμβόλαιο που ως όρο θα περιέχει την αναγκαστική συμμετοχή του σε οκτώ αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Καθόλου τυχαία η απαίτηση του Τζίτζι, διότι στην Serie A έχει 640 συμμετοχές και είναι δεύτερος στη σχετική λίστα πίσω από τον Πάολο Μαλντίνι. Ο legend της Μίλαν ολοκλήρωσε την καριέρα του με 647 ματς, άρα ο Μπουφόν αν συμφωνήσει με την Γιούβε, τότε θα κάνει το οκτώ παιχνίδια και θα τελειώσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο ως ο απόλυτος ρέκορντμαν του ιταλικού ποδοσφαίρου. Καταλήγουμε ότι ο Μπουφόν δεν ψάχνει μόνο το Champions League που λείπει από την καριέρα του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ