ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντε Λιχτ: "Αν δεν ήμουν παίκτης, θα γινόμουν μάνατζερ για να νικήσω τον Ραϊόλα"

Juventus' Matthijs de Ligt and his girlfriend AnneKee Molenaar pose during the Golden Ball award ceremony at the Grand Palais in Paris, Monday, Dec. 2, 2019. Awarded every year by France Football magazine since Stanley Matthews won it in 1956, the Ballon d'Or, Golden Ball for the best player of the year will be given to both a woman and a man. (AP Photo/Francois Mori)
Juventus' Matthijs de Ligt and his girlfriend AnneKee Molenaar pose during the Golden Ball award ceremony at the Grand Palais in Paris, Monday, Dec. 2, 2019. Awarded every year by France Football magazine since Stanley Matthews won it in 1956, the Ballon d'Or, Golden Ball for the best player of the year will be given to both a woman and a man. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Ματάις Ντε Λιχτ ρωτήθηκε για το πώς θα μπορούσε να φανταστεί μία εναλλακτική καριέρα για αυτόν αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και έβαλε στο κάδρο τον... Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έζησε απίστευτα όμορφες καταστάσεις τους τελευταίους 12 μήνες καθώς κατέκτησε νταμπλ Ολλανδίας και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League με τον Άγιαξ ενώ το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Αίαντα στην Γιουβέντους, για να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο και να αποτελέσει κομμάτι ενός εκ των Top-5 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Λίγο πριν φύγει το 2019 μάλιστα επιβραβεύτηκε και με το Kopa Trophy, με το France Football να του δίνει το βραβείο για τον καλύτερο Ευρωπαίο παίκτη κάτω των 21 ετών μέσα στη σεζόν 2018-19, παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο περιθώριο αυτή της βράβευσης, ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το κομμάτι όπου απαντούσε σε ερώτηση για το πώς θα φανταζόταν τον εαυτό του αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής.

"Εάν δεν είχα γίνει παίκτης θα γινόμουν μάνατζερ για να προσπαθήσω να νικήσω τον Μίνο Ραϊόλα. Ή θα είχα προσπαθήσει τον να τον στρατολογήσω. Στα σοβαρά τώρα, δεν είχα σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσα να γίνω.

Είχα ψύχωση με το να γίνω ποδοσφαιριστής. Οι γονείς μου συμφώνησαν αλλά θα έπρεπε πρώτα να τελειώσω τις σπουδές μου, κάτι που έκανα. Λένε πως θα είχα γίνει σίγουρα επιχειρηματίας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικς στην εθνική Ολλανδίας, για τον οποίο η Γιουβέντους δαπάνησε 75.000.000 ευρώ να τον αποκτήσει πριν από λίγους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ