ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντε Λιχτ: Όλα δείχνουν Γιουβέντους, δεν πάει στην προετοιμασία του Άγιαξ

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Θέμα ημερών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ από πλευράς Γιουβέντους, με τον Άγιαξ να κάνει γνωστό πως ο παίκτης δεν θα πάει στην προετοιμασία λόγω πιθανής μεταγραφής.

Στις 16 Απριλίου 2019 ο Ματάις Ντε Λιχτ πλήγωσε θανάσιμα την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο καθώς σκόραρε το δεύτερο γκολ του Άγιαξ στον δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων και υπέγραψε όχι μόνο τη νίκη του "Αίαντα" με σκορ 2-1 αλλά και τη θριαμβευτική του πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Tώρα, σχεδόν τρεις μήνες από εκείνο το ιστορικό γκολ, ο 19χρονος αρχηγός του ολλανδικού συλλόγου είναι έτοιμος για τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους, με την "βέκια σινιόρα" να βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη πάνω στον οποίο θα χτίσει την άμυνά της για πολλά χρόνια και να κλείνει ένα μεγάλο deal με τον Άγιαξ για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Την Παρασκευή οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με ολλανδικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως βρέθηκε η χρυσή τομή στα 75.000.000 ευρώ, ενώ το Σάββατο έγινε ένα ακόμα βήμα που μαρτυράει πως η μετακίνηση του Ντε Λιχτ από το Άμστερνταμ στο Τορίνο είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση.

Αυτό έχει να κάνει με την απουσία του παίκτη από την προετοιμασία της ομάδας, με τον Άγιαξ να ανακοινώνει επίσημα πως ο Ντε Λιχτ δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία λόγω "πιθανής μεταγραφής".

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Συμφωνία με Άγιαξ για Ντε Λιχτ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ