ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντρίμπλα Ρονάλντο στο Instagram για την αλλαγή του από τον Σάρι

Juventus' Cristiano Ronaldo during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Juventus' Cristiano Ronaldo during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Το πρώτο ποστάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Μίλαν όπου έγινε αλλαγή από τον Σάρι στο 55', δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα των δύο ανδρών. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Μίλαν για την 12η αγωνιστική της Serie A ( 1-0 με το γκολ του Ντιμπάλα στο 77') ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει το παιχνίδι χωρίς αναστάτωση, η οποία προκλήθηκε από την αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μαουρίτσιο Σάρι στο 55ο λεπτό.

Για πρώτη φορά από τότε που φόρεσε τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους έγινε αλλαγή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από τόσο νωρίς (πρώτη φορά μάλιστα που έγινε αλλαγή σε δεύτερο διαδοχικό ματς) και το γεγονός αυτό δεν του άρεσε καθόλου, κάτι που έδειξε και κατά την αποχώρησή του.

Έδωσε το χέρι του στον Ντιμπάλα και κατόπιν δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να πάει στον πάγκο, παρά επέλεξε να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια και να φύγει μάλιστα από το γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Σάρι τον δικαιολόγησε, ο Φάμπιο Καπέλο τον έστησε στον τοίχο, ενώ ο ίδιος έδειξε την επιθυμία του να σταματήσει το σούσουρο, με ένα ποστάρισμα όπου δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο θυμό που έβγαλε την ώρα της αλλαγής του.

Ντρίμπλα Ρονάλντο στο Instagram για την αλλαγή του από τον Σάρι

"Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη", ήταν οι τέσσερις λέξεις που έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram για να συνοδεύσει φωτογραφία του από το ματς κόντρα στην Μίλαν, προσθέτοντας το hashtag "finoallafine (μέχρι τέλους) που είναι μόνιμο μότο εδώ και αρκετά χρόνια της Γιουβέντους.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά από το ποστάρισμα αυτό, ο CR7 επέλεξε να ανεβάσει και μία οικογενειακή photo, με τον ίδιο να είναι μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, και τα παιδιά τους, με την λεζάντα να είναι η εξής: "Οι αγαπημένοι μου".

Ντρίμπλα Ρονάλντο στο Instagram για την αλλαγή του από τον Σάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο 55' και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια
Γιουβέντους - Μίλαν 1-0: Ο Ντιμπάλα πήρε τη θεση του Ρονάλντο και έκρινε το ντέρμπι
Καπέλο κατά Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν ντριμπλάρει αντίπαλο εδώ και 3 χρόνια"
Σάρι: "Φυσιολογικό να εκνευρίστηκε ο Κριστιάνο με την αλλαγή"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ