ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο 36αρης Ντάνι Άλβες δεν κατεβάζει το κασέ του

Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates after scoring his side's opening goal besides team mate Dani Alves during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates after scoring his side's opening goal besides team mate Dani Alves during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο MVP του Κόπα Αμέρικα, Ντάνι Άλβες μπορεί να είναι σε ηλικία για συνταξιοδότηση, αλλά μόνο αυτό δεν σκέφτεται όταν αυτοπροτείνεται σε ομάδες. Η Γιουβέντους άκουσε το ποσό που ζητάει ετησίως ο έμπειρος μπακ και έκανε πίσω.

Ο Ντάνι Άλβες έκανε εξαιρετικό Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία κατέκτησε το τρόπαιο και εκείνος τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης. Ο έμπειρος μπακ στα 36 του πλέον είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προτείνοντας τις υπηρεσίες του σε διάφορες ομάδες στην Ευρώπη.

Μία εξ αυτών, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ήταν η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι σε πρώτη φάση σκέφτηκε να φέρει πίσω τον Βραζιλιάνο, ωστόσο όταν άκουσε τις απαιτήσεις του έκανε πίσω. Στη γειτονική χώρα, λοιπόν, σημειώνουν ότι ο Άλβες που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέφτει κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τα χρήματα σε συνδυασμό με την ηλικία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα έκλεισαν την πόρτα της Γιουβέντους, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει τις απολαβές του σε όποια ομάδα κι αν αυτοπροτείνεται να συνεχίσει την πετυχημένη καριέρα του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ