Ο MVP του Κόπα Αμέρικα, Ντάνι Άλβες μπορεί να είναι σε ηλικία για συνταξιοδότηση, αλλά μόνο αυτό δεν σκέφτεται όταν αυτοπροτείνεται σε ομάδες. Η Γιουβέντους άκουσε το ποσό που ζητάει ετησίως ο έμπειρος μπακ και έκανε πίσω.

Ο Ντάνι Άλβες έκανε εξαιρετικό Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία κατέκτησε το τρόπαιο και εκείνος τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης. Ο έμπειρος μπακ στα 36 του πλέον είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προτείνοντας τις υπηρεσίες του σε διάφορες ομάδες στην Ευρώπη.

ADVERTISING

Μία εξ αυτών, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ήταν η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι σε πρώτη φάση σκέφτηκε να φέρει πίσω τον Βραζιλιάνο, ωστόσο όταν άκουσε τις απαιτήσεις του έκανε πίσω. Στη γειτονική χώρα, λοιπόν, σημειώνουν ότι ο Άλβες που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέφτει κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

ADVERTISING

Τα χρήματα σε συνδυασμό με την ηλικία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα έκλεισαν την πόρτα της Γιουβέντους, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει τις απολαβές του σε όποια ομάδα κι αν αυτοπροτείνεται να συνεχίσει την πετυχημένη καριέρα του.