ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμαρτάνει με πίτσα μερικές φορές

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ρονάλντο περιγράφοντας την προσπάθειά του για να είναι υγιής και επιτυχημένος στην αθλητική του ζωή, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν στιγμές που ξεστρατίζει γιατί αλλιώς βαριέται.

Χαζεύοντας το καταπληκτικό κορμί του 35χρονου πλέον Κριστιάνο Ρονάλντο, δύσκολα θα σκεφτεί κανείς ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν είναι 100% αφιερωμένος στην προπόνηση, το σωστό ύπνο και τη διατροφή του φυσικά.

Κι όμως, η αφοσίωση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή είναι στο 99,9% και το παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα, ο CR7 μιλώντας για την επιτυχία του στο γήπεδο ομολόγησε ότι κάποιες φορές βγαίνει από το πρόγραμμα της διατροφής του.

" Μερικές φορές τρώω πίτσα με τον γιο μου. Εάν δεν το κάνω βαριέμαι" είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, τόνισε: " Το 60 με 70% της ζωής μου βασίζεται στο ποδόσφαιρο. Αφοσιώνομαι όχι μόνο στην προπόνηση, αλλά και στον εαυτό μου. Το 90% της επιτυχίας μου και της καλής φυσικής μου κατάστασης προέρχεται από τον καλό ύπνο, την προπόνηση και την αποκατάσταση. Δεν υπάρχουν μυστικά. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου, γιατί κανείς δεν θα το κάνει για σένα, δεν είμαι βέβαια έτσι κάθε μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρονάλντο - Μέσι: Δεν έχουν μπει ακόμα στη 10αδα των πρώτων σκόρερ της Ευρώπης
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ