ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στα βραβεία της Serie Α αντί για τη Χρυσή Μπάλα

Juventus' Cristiano Ronaldo poses with the trophy for best Italian Serie A player, during the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo poses with the trophy for best Italian Serie A player, during the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε να βρεθεί στο Μιλάνο για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Serie A, απουσιάζοντας από την εκδήλωση στο Παρίσι για την απονομή της Χρυσής Μπάλας 2019, στην οποία ήρθε τρίτος πίσω από Μέσι και Φαν Ντάικ.

Ο Λιονέλ Μέσι για έκτη φορά στην καριέρα του, πρώτη μετά το 2015, κατέκτησε και πάλι τη Χρυσή Μπάλα και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Παρίσι για την εκδήλωση.

Την απόφαση του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους είχε αποκαλύψει το ιταλικό δίκτυο Mediaset κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Ο CR7 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/12) 850 χιλιόμετρα μακριά από τη γαλλική πρωτεύουσα την ώρα που απονεμήθηκε το βραβείο στον Λιονέλ Μέσι.

Στο Megawatt του Μιλάνο συγκεκριμένα για να παραλάβει το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της Serie A για την περασμένη σεζόν (2018/2019).

"Είναι τιμή για εμένα να είμαι ο καλύτερος παίκτης της Serie A. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όσους με ψήφισαν. Θα δουλέψω για να το επαναλάβω", υποστήριξε ο Πορτογάλος ο οποίος συμπεριελήφθη στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν ενώ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ιταλικά media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρυσή Μπάλα 2019: Η μπηχτή του Αλεξάντερ-Άρνολντ για Μέσι
Χρυσή Μπάλα 2019: Επέστρεψε στο θρόνο του ο Μέσι
Χρυσή Μπάλα 2019: Απών από την τελετή βράβευσης ο Ρονάλντο

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ