ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Μπουφόν ισοφάρισε τον Ντελ Πιέρο στις 513 εμφανίσεις με την Γιουβέντους

PSG goalkeeper Gianluigi Buffon thumbs up during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
PSG goalkeeper Gianluigi Buffon thumbs up during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Μπουφόν έφτασε τις 513 εμφανίσεις με την φανέλα της Γιουβέντους, έπιασε τον Ντελ Πιέρο στην κορυφή και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία.

Η Γιουβέντους πήρε δύσκολη νίκη επί της Τζένοα με 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της Serie A με έναν βαθμό μπροστά από την Ίντερ. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αγωνίστηκε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι (30/10) απέναντι στους "ροσομπλού" και ισοφάρισε την επίδοση του Αλέσάντρο Ντελ Πιέρο με 513 εμφανίσεις με την φανέλα των "μπιανκονέρι"..

Ο 41χρονος τερματοφύλακας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία αφού χρειάζεται να πραγματοποιήσει μία μόλις εμφάνιση για να τον περάσει και να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή.

Μάλιστα, η Γιουβέντους τον συνεχάρη με μήνυμά της στα social media.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ