ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα για τις επιτυχίες σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζαρε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Serie A και υπενθύμισε τις σπουδαίες διακρίσεις που έχει μαζέψει σε τρία κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το τρόπαιο του πρωταθλητή Ιταλίας με την Γιουβέντους και του καλύτερου παίκτη στη φετινή Serie A κοσμούν πλέον την τροπαιοθήκη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να δράττεται της ευκαιρίας και να γιορτάζει για αυτές τις επιτυχίες μέσω Instagram.

"Πρωταθλητής στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία... Καλύτερος παίκτης στην Αγγλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία...

Δεν υπάρχουν όρια για τις κατακτήσεις όταν τα όρια διατηρούνται ζωντανά κάθε ημέρα που περνάει", έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που σύμφωνα με ιταλικά μίντια έχει λόγο στην επιλογή του νέου προπονητή της Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο χτύπησε τον γιο του με το τρόπαιο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ