ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ράιαν Γκιγκς: "Ο Ρονάλντο μπορεί να παίζει μέχρι τα 40"

Manchester United's Cristiano Ronaldo, a former Sporting player, celebrates with teammate Ryan Giggs, left, after scoring a goal during their Champions League group F soccer match Wednesday, Sept. 19 2007, at the Alvalade stadium in Lisbon, Portugal. Manchester United defeated Sporting 1-0. (AP Photo/Octavio Passos)
Manchester United's Cristiano Ronaldo, a former Sporting player, celebrates with teammate Ryan Giggs, left, after scoring a goal during their Champions League group F soccer match Wednesday, Sept. 19 2007, at the Alvalade stadium in Lisbon, Portugal. Manchester United defeated Sporting 1-0. (AP Photo/Octavio Passos) ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ράιαν Γκίγκς, πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ήδη την Τρίτη (8/9) με την φανέλα της εθνικής κόντρα στη Σουηδία για το Nations League, ένα νέο ρεκόρ, σπάζοντας το φράγμα των 100 γκολ. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο πρώην συμπαίκτης του, Ράιαν Γκιγκς, μπορεί να συνεχίσει να σπάζει τα ρεκόρ του μέχρι και τα 40.

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος έχει μέλλον ακόμη μπροστά του και πως δεν έχει γράψει ακόμα...το κοντέρ της καριέρας του:

"Θα πρέπει να είναι στο σωστό κλαμπ προφανώς. Ήμουν σε ένα κορυφαίο κλαμπ και έπαιξα μέχρι τα 40 μου, και μπορώ να τον δω να συνεχίζει και να παίζει μέχρι να είναι επίσης 40.

Φροντίζει τον εαυτό του - τρώει σωστά, ξεκουράζεται και ζει για το παιχνίδι - και είναι ο καλύτερος επαγγελματίας που έπαιζα ποτέ.

Ήταν ταλέντο και λαμπρός παίκτης που σε ενθουσίαζε. Ο Ρονάλντο ήταν πάντα μαθητής του παιχνιδιού, και όπως και εγώ πάντα έψαχνε για αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα. Ήταν πάντα στο γυμναστήριο και είχε στο μυαλό του πόσο καλός θα μπορούσε να είναι. Σκόραρε 40 γκολ σε μια σεζόν στη Γιουνάιτεντ και έκτοτε αυτό που έκανε είναι αξιοσημείωτο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ