ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομαντική απόδραση για Ρονάλντο και Χεορχίνα στο Παρίσι

Ρομαντική απόδραση για Ρονάλντο και Χεορχίνα στο Παρίσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε για λίγο στην άκρη τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό και έκανε ταξιδι-αστραπή στο Παρίσι, για μία ρομαντική απόδραση μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ (VIDEO).

Η Γιουβέντους δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο ελέω Nations League, ο ίδιος έχει συνεννοηθεί με τον Φερνάντο Σάντος και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να μην πάρει μέρος στους αγώνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, και κάπως έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε την Κυριακή στην "Πόλη του Φωτός".

Όχι μόνος του όμως αλλά με την σέξι σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με τους παπαράτσι να εντοπίζουν το διάσημο ζευγάρι κατά την έξοδό τους από το "Cesar", ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Παρισιού που αποτελεί στέκι αρκετών ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 33χρονος Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους και η Χεορχινα Ροντρίγκεθ είχαν πρώτα απολαύσει τη συναυλία του Τζέισον Ντερούλο (διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και χορευτής) και κατόπιν βρέθηκαν στο πανάκριβο εστιατόριο, όπου μάλιστα λίγα τραπέζια μακριά τους βρίσκονταν και οι Νταβίντ Λουίζ και Σαμουέλ Ουμτιτί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ