ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα έπαιζα μόνο στο CL και στην εθνική Πορτογαλίας"

Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο "France Football" και εκεί αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, τα ματς που του δίνουν κίνητρο αλλα και στο τι θα κάνει όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

H κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι τον βοήθησε σημαντικά στο να βελτιωθεί, ο στόχος του είναι να συνεχίζει να παίζει για αρκετά χρόνια ακόμα και να μη φαίνεται η ηλικία του, αν ήταν στο χέρι του θα έπαιζε μόνο στο Champions League και στα ματς της εθνικής Πορτογαλίας ενώ όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα... ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, εξομολογήθηκε ο 34χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "France Football", μέρος της οποίας προδημοσιεύτηκε την Δευτέρα από τον διεθνή Τύπο.

Ρονάλντο: "Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα έπαιζα μόνο στο CL και στην εθνική Πορτογαλίας"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για:

Την κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: "Είναι αλήθεια πως εγώ και ο Μέσι βελτιωθήκαμε. Το γεγονός πως βρεθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλο στην Ισπανία μας επέτρεψε να γίνουμε καλύτεροι, να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις. Στην Μαδρίτη αισθανόμουν πιο κοντά την παρουσία του και μου έδωσε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με την εποχή που έπαιζα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από μία άποψη, επρόκειτο για μία υγιή αντιπαλότητα αφού ήμασταν σύμβολα για δύο συλλόγους, την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Νομίζω ότι πρόσφατα παραδέχτηκε πως του λείπω από άποψη ανταγωνισμού, όμως πέρα από αυτό, τα κίνητρά μου δεν εξαρτώνται από τους άλλους. Θέλω να είμαι πάντα στην κορυφή"

Juventus' Cristiano Ronaldo and his teammate Miralem Pjanic celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo and his teammate Miralem Pjanic celebrates at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Για ματς που του αρέσει να παίζει: "Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα αγωνιζόμουν μόνο στα σημαντικά ματς. Αυτά της εθνικής Πορτογαλίας και του Champions League. Αυτές είναι οι συναντήσεις που μου δίνουν κίνητρο καθώς καλείσαι να αγωνίζεσαι υπό πίεση. Θα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να είσαι σε φόρμα κάθε ημέρα για να τιμάς την οικογένειά σου και το σύλλογο που εκπροσωπείς και που σε πληρώνει. Θα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου κάθε ημέρα".

Για το πώς προσπαθεί να διατηρείται σε καλή κατάσταση αλλά και για το τι θα κάνει όταν σταματήσει: "Θα πρέπει να είσαι έξυπνος για να αντέξεις και ο στόχος μου είναι να παραμείνω νέος αν και γερνώ ποδοσφαιρικά. Όταν θα τελειώσει η καριέρα μου, θα αποσυνδεθώ από τα πάντα"

Για το γεγονός πως από τα 701 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, τα 165 έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων: "Δεν είμαι δειλός, δεν χαρίζω τίποτα, ψάχνω για 90 λεπτά το γκολ. Έχω τη φυσική κατάσταση για να ψάχνω μέχρι το τέλος το γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ