ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο σε Αλέγκρι: "Ζήσαμε ένα χρόνο μαζί αλλά ήταν εξαιρετικός"

Juventus coach Massimiliano Allegri , right, talks Cristiano Ronaldo during a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus needs a draw against visiting Fiorentina to clinch a record-extending eighth straight Serie A title. (AP Photo/Luca Bruno)
Ronaldo, Allegri, Juventus AP/IMAGES RONALDO, ALLEGRI, JUVENTUS AP/IMAGES

Ο Ρονάλντο με μήνυμα του στο instagram αποχαιρέτησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία που είχαν αυτό το χρόνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να πει το δικό του αντίο και το δικό του ευχαριστώ στον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των "μπιανκονέρι" την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram όπου είναι μαζί με τον Αλέγκρι και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Ο Ρονάλντο τόνισε πως μπορεί να συνεργάστηκαν μόνο ένα χρόνο αλλά ήταν μια καταπληκτική συνεργασία με τον διεθνή επιθετικό να αναφέρει:

"Σε ευχαριστώ μίστερ. Ζήσαμε μόνο ένα χρόνο μαζί αλλά ήταν εξαιρετικός επειδή δεν ήσουν απλά ένας υπέροχος προπονητής αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν ευχαρίστηση μου να δουλέψω μαζί σου".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ