ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: "Ενοχλούμαι όταν μου λένε ότι δεν έχω κερδίσει τίτλο στην Ιταλία"

Σάρι: "Ενοχλούμαι όταν μου λένε ότι δεν έχω κερδίσει τίτλο στην Ιταλία"

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, τόνισε ενόψει του τελικού του Coppa Italia πως δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος οκτώ ανόδους, όπως έχει κάνει στο παρελθόν.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17/6, 22:00) την Νάπολι στον τελικό του Coppa Italia. Πρόκειται για μία μεγάλη μάχη, όπου ο Μαουρίτσιο Σάρι θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα στην οποία βρισκόταν για τρεις σεζόν.

Ο τεχνικός των Μπιανκονέρι μπορεί να κατέκτησε το Europa League με την Τσέλσι την περασμένη χρονιά, όμως στην Ιταλία διαθέτει αρκετούς επικριτές, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι στην χώρα του δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο: "Ενοχλούμαι όταν ακούω ότι δεν έχω κερδίσει κάτι στην Ιταλία, γιατί έχω πανηγυρίσει οκτώ ανόδους. Πιθανόν να είναι μικρό πράγμα συγκριτικά με το Champions League και το Πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο".

Ο Σάρι τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Νάπολι και είναι πλήρως συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του Κυπέλλου: "Είναι σημαντικό να κερδίζεις σημαντικούς τίτλους και υπάρχει μία επιθυμία να σηκώσουμε το Κύπελλο. Είμαι συγκεντρωμένος σε εμάς, δεν με ενδιαφέρει η Νάπολι. Είμαι χαρούμενος ότι είμαστε στον τελικό".

Ο προπονητής της Γιουβέντους περιέγραψε πώς δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του: "Τους λέω ότι παίζαμε για επτά μήνες και τρεις μήνες ήμασταν σε καραντίνα. Τώρα πρέπει να καταβάλλουμε λίγη παραπάνω προσπάθεια για να κατακτήσουμε όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται έως το τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Ο Γκατούζο έδιωξε τον Λοσάνο από την προπόνηση
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ