ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σκληρός με Γιουβέντους ο Πίρλο: "Ομάδα χωρίς προσωπικότητα"

Juventus' Andrea Pirlo during a Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca)
Juventus' Andrea Pirlo during a Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca) AP PHOTO/ MASSIMO PINCA

Μόνο διπλωματικά δεν θέλησε να μιλήσει ο Αντρέα Πίρλο μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο, με τον "Maestro" να κάνει δριμεία κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού των "μπιανκονέρι".

Η Γιουβέντους είχε ένα πολύ καλό βράδυ την Τετάρτη στον πρώτο της αγώνα για τη φάση των "16" του Champions League, ηττήθηκε 2-0 από την Ατλέτικο στην Μαδρίτη χωρίς να αξίζει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, και τώρα καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς του Τορίνου για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα το όνειρο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Με την εμφάνισή της ωστόσο, η "βέκια σινιόρα" σκόρπισε προβληματισμό στον κόσμο της, με την τοποθέτηση του Αντρέα Πίρλο στο φινάλε του αγώνα στο "Wanda Metropolitano" να είναι ενδεικτική:

"Είναι λογικό να έχεις πιέσεις όταν παίζεις για τόσο υψηλούς στόχους. Και αυτό είναι το ωραίο, το ότι διεκδικείς υψηλούς στόχους. Εάν είσαι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους θα πρέπει να αντέχεις αυτές τις πιέσεις και όταν έρχονται αυτά τα παιχνίδια να δίνεις το 100% που έχεις", δήλωσε αρχικά ο πρώην μέσος των Γιουβέντους και Μίλαν, για να προσθέσει για το ματς:

"Δυστυχώς στο ματς με την Ατλέτικο δεν είδα από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα. Δυστυχώς είδα μία ομάδα χωρίς προσωπικότητα, με ελάχιστη διάθεση να παράγει παιχνίδι.

Έμοιαζε με μία ομάδα που περίμενε και όπως είπε ο Αλέγκρι, οι παίκτες έβγαζαν προς τα έξω μία εικόνα πως ήθελαν απλά να περνούν τα λεπτά, τόσο πριν όσο και μετά τα γκολ που δέχτηκαν".

Photo Credits: AP Photo/ Massimo Pinca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το γούρι του Σιμεόνε στη νίκη επί της Γιουβέντους
Ξεφτιλίστηκε ο Μπονούτσι κάνοντας "θέατρο" για να ακυρωθεί γκολ της Ατλέτικο
Αλέγκρι: "Δεν είμαστε ακόμα νεκροί"
Ο Κριστιάνο έδειξε τα πέντε δάχτυλα και στους δημοσιογράφους!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ