ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σουάρες: Τα βρήκε με τη Γιουβέντους ο Ουρουγουανός

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λουίς Σουάρες τα έχει βρει με τη Γιουβέντους και θέλει να αποδεσμευτεί από τη Μπαρτσελόνα, ώστε να προχωρήσει το deal.

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, έχει συμφωνήσει με τους "μπιανκονέρι", προκειμένου να μετακομίσει στο Τορίνο και να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το μέλλον του Σουάρες δεν επηρεάζει αυτό του Λιονέλ Μέσι, είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις η μια από την άλλη. Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022

Ο Σουάρες είναι διατεθειμένος να... χαρίσει τα χρήματα της μιας σεζόν και να τον αφήσει ελεύθερο η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ