ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συνάντηση κορυφής της Γουάντα Νάρα για το μέλλον του Ικάρντι στην Ίμπιζα

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Νάρα συναντήθηκε με τον κουμανταδόρο επί των μεταγραφικών της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι. Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν στην Ίμπιζα και μίλησαν για το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι.

Η Γιουβέντους, έπειτα από την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ (τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση), φουλάρει τις μηχανές για να φέρει στο Τορίνο τη μεγάλη αγάπη του Μαουρίτσιο Σάρι, τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Ιταλός προπονητής ήθελε τον Αργεντινό γκολεαδόρ από την εποχή που προπονούσε την Νάπολι και όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν στην Γιούβε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μεταφέρει ο ιταλικός Τύπος, η Γουάντα Νάρα που είναι σύζυγος και εκπρόσωπος του Ικάρντι συναντήθηκε με τον Φάμπιο Παρατίτσι, Αθλητικό Διευθυντή των "μπιανκονέρι", στην Ίμπιζα με τον δεύτερο να της ζητάει να μην αποδεχθούν την προσφορά της Νάπολι.

Η πλευρά της Γιουβέντους φέρεται να ζήτησε υπομονή από τον Ικάρντι και την Νάρα, καθώς πρέπει να πουλήσει τους Μάριο Μάντζουκιτς και Γκονσάλο Ιγκουαΐν και έπειτα να χτυπήσει την πόρτα της Ίντερ για τον Μάουρο. Βέβαια, και η Ίντερ "καίγεται" να πουλήσει τον Ικάρντι, διότι ο γκολτζής Αργεντινός δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι επιθυμεί διακαώς στο Μιλάνο τον Ρομέλου Λουκάκου της Γιουνάιτεντ ο οποίος κοστίζει 70 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησης του Ικάρντι από το Μιλάνο στο Τορίνο, οι Ιταλοί επιμένουν ότι και με 60 εκατ. ευρώ στην Ίντερ θα είναι ικανοποιημένοι και θα δώσουν το "ok".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ