ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Τρέλα" για Κριστιάνο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του (VIDEOS)

Portuguese ace Ronaldo salutes his fans as he arrives to undergo medical checks at the Juventus stadium in Turin, Italy, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Portuguese ace Ronaldo salutes his fans as he arrives to undergo medical checks at the Juventus stadium in Turin, Italy, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την αποθέωση από 5.000 οπαδούς της Γιουβέντους γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (12/8) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο πριν αρχίσει το φιλικό της πρώτης ομάδας με τη δεύτερη, στο Βίλαρ Περόζα. (VIDEOS)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποιεί σήμερα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Γιουβέντους, στο φιλικό με τη δεύτερη ομάδα, που θα διεξαχθεί στο Βίλαρ Περόζα. Την αναμέτρηση θα δουν 5.000 τυχεροί φίλοι της "βέκια σινιόρα", οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τον Πορτογάλο σταρ κατά την άφιξή του.

Το Βίλαρ Περόζα είναι το χωριό της οικογένειας Ανιέλι και το συγκεκριμένο φιλικό διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1955. Η παρουσία ανδρών εταιρείας security είναι έντονη, ενώ στους οπαδούς έχει απαγορευτεί η κατανάλωση αλκοόλ.

Δείτε video από την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο αλλά και τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του ο Ρονάλντο:







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ